Beyaz Önlük Sevinci…

Doktorluğa İlk Adımı Attılar

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.Sınıf Öğrencileri, 14 Mart Tıp Bayramında Beyaz Önlüklerini giyme sevinci ve mutluluğunu yaşadılar.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Erhan Zafer Akgüç Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe, akademisyenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Tören, değerli sanatçı Kenan Keskelen öncülüğünde 1.sınıf öğrencilerinden oluşan koronun Türk Halk Müziğinden eserler seslendirmesiyle başladı.

1.Sınıf Öğrenci Temsilcisi Murat Ağgül, tüm arkadaşları adına Tıp Fakültesi Öğrencisi olmaktan ve bugün beyaz önlük giymekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Baş Hekimi Yrd. Doç. Dr. Serap Baş, öğrencileri ve ailelerini bu anlamlı günde tebrik ederek, hastane hakkında kısaca bilgiler verdi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Demir Budak, beyaz önlük giyme töreninin anlam ve önemine değinerek, öğrencilere ve ailelerine sevgi ve selamlarını iletti.

Günün coşkusunu aileleriyle beraber yaşayan öğrenciler, değerli akademisyenlerin yardımlarıyla beyaz önlüklerini giyindiler.

Tören, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.