Bilimsel Araştırma Projesi Yazma ve Geliştirme - Gıda Kompozisyonu ve Veri Üretimi Konferansı Yapıldı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Kulübü, “Bilimsel Araştırma Projesi Yazma ve Geliştirme” - “Gıda Kompozisyonu ve Veri Üretimi” konferansı düzenledi.

20 Aralık Çarşamba Günü Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda yapılan etkinliğe, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Kulübü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa YAMAN katıldı.

Açılış konuşmasını Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cüneyt ULUTİN’in yaptığı etkinlikte Dr. Öğr. Üyesi YAMAN, iyi bir araştırma tasarımının nasıl olması gerektiği, araştırma, yazma ve geliştirme konularında öğrencileri bilgilendirdi.

Konferans sonunda İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat DOĞAN tarafından Dr. Öğr. Üyesi Mustafa YAMAN’a plaket takdim edildi.