Akbey Elçi Girişimcilik Hikâyesini Anlattı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Akya İş Güvenliği Şirketinin kurucusu Öğr. Gör. Akbey Elçi’yi konuk etti.

“Bir Girişimcilik Hikâyesi” isimli etkinlik, Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda gerçekleşti.

Öğr. Gör. Elçi, kendi hayatından kesitler vererek, girişimciliğe dair öğrencileri bilgilendirdi. “Eğer bir şeyi severek yapıyorsanız önünüzde dağlar, denizler, hiçbir şey duramaz. Sandal küreğinin bir kolu inanç, diğer kolu ise çalışmaktır. İkisini birden kullanmak başarıyı getirir” diyen konuşmacı, “Hayatın içerisinde çok fazla fırsat var. Var olan bir şeyi geliştirmekte girişimciliktir. Sadece fırsata nasıl bakacağımızı bilmemiz lazım” sözleriyle sunumunu sonlandırdı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gönül Kunt Kandemir, Öğr. Gör. Akbey Elçi’ye plaket takdim etti.