Erzurum’da Büyük Buluşma 2017 Sergisine Katıldık

“Üniversitelerarası Kurul - Sanat Dalları Eğitim Konseyi” bünyesinde yer alan Sanat Komisyonunun oluşturduğu “Sanatın Türkiye Düzeyinde Yaygınlaştırılması” düşüncesine dayalı olarak her yıl çeşitli illerde sanatsal etkinlikler gerçekleştirmektedir.

Üniversitelerarası Kurul – Sanat Dalları Eğitim Konseyi’nin rehberliğinde Erzurum Atatürk Üniversitesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinin katkılarıyla gerçekleştirilecek olan “Büyük Buluşma 2017” Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakülteleri Öğretim Elemanları Sergisinin bu yıl ki alanı “Resim, Özgün Baskı İllüstrasyon, Fotoğraf, Geleneksel Türk Sanatları, Heykel, Sinema-TV ve Seramik” olarak belirlenmiştir.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Elemanları Yrd. Doç. Dr. Ümran Özbalcı Aria ‘No Problem’ adlı çalışmasıyla, Yrd. Doç. Dr. Hande Çayır ’Dışımdaki Kabuk’ Araş. Gör. Duygu Sezgin ‘Dilimin Ucunda’ adlı çalışmalarıyla sergiye katılmışlardır.