Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencilerinden Renkli Sergi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin ‘Eğitim Materyali Geliştirme Dersi’ kapsamında hazırladıkları sergi büyük ilgi gördü.

Çocuk Gelişimi Bölümü 2. sınıf öğrencilerinin ‘Eğitim Materyali Geliştirme Dersi’ kapsamında yaptıkları el işi ürünler 1. Kat Fuaye alanında sergilendi. Öğretim Görevlisi Uzm. Sevtap Açıkgöz ile Öğretim Görevlisi Selda Önder’in rehberliğinde gerçekleşen sergide; öğrencilerin artık materyallerin değerlendirilmesi, eğitim amaçlı kostüm hazırlanması, bireysel farklılıklara saygı bebeklerinin örgü işi ile üretilmesi çalışmalarının neticesinde ortaya çıkan ürünler ile çocukta sanat ve yaratıcılığın geliştirilmesine yönelik hazırladığı ürünler yer aldı.

Sergi, akademik kadro ile öğrencilerimizden büyük ilgi gördü.