Dr. Nadya Güher Sigorta Sektörünü Anlattı

Sağlık Bilimleri Fakültesi Girişimcilik Dersi kapsamında Anadolu Sigorta Sağlık Sigortaları Müdürü Dr. Nadya Güher İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesine davet edildi.

Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğin açılışını Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ünal yaptı.

Prof. Dr. Ünal, öğrencilerden önlerine çıkan fırsatları değerlendirmelerini isteyerek eğitim aldıkları alan dışında geniş bir yelpazede donanıma sahip olmaları gerektiğini belirtti.

“Sağlık Sigortası da Sağlığımız Kadar Önemli” isimli sunumunu yapmak üzere Dr. Nadya Güher kürsüye davet edildi.

Tıp doktoru olduğunu ancak sigorta sektöründe çalıştığını ifade eden konuşmacı, kariyer hayatı hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

Genel Sağlık Sigortası (GSS) konusunu ele alan Dr. Güher, istatistiki veriler ışığında Türkiye’deki sağlık sektörünü irdeledi. Özel Sağlık Sigortasının avantajlarına değinen Dr. Güher, poliçelerde yer alan teminatlardan bahsederek işin prosedür kısmı hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

Öğrencilere seslenen konuşmacı “Sevdiğiniz işi yapın, empati yapın, farklı işler yapın. Cebinize artılar koyarak bir yol çizin. Ben bir hekim olarak sigorta sektöründeysem, sizlerde farklı yerlerde bulunabilirsiniz” sözleriyle sunumunu noktaladı.