East Balt Gezisi Düzenlendi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2.sınıf öğrencileri ile 22.12.2016 tarihinde East Balt Gıda’ ya teknik bir gezi gerçekleştirildi.

Dünya genelinde 22 fabrikası olan East Balt, 1998 yılından beri Türkiye’de faaliyet göstermektedir. Firma, McDonald’s restoranlarının tüm ekmek ihtiyacını karşılamasının yanı sıra Pizza Hut ve KFC gibi fast food zincirlerine de pizza tabanı ve ekmek üretimini saatte 25.000 ürün kapasitesi ile gerçekleştirmektedir.

East Balt Genel Müdürü Osman Türker BÜYÜKYILMAZ, Fabrika Müdürü Adil EVCİL, Üretim Müdürü Aytan AKIN, Kalite Müdürü Sinem ŞENGÜL ve İnsan Kaynakları Müdürü Mercan SAVAŞ, firmanın tarihçesi, ekmek üretim yöntemleri ve kalite politikaları hakkında sunumlarını yaptıktan sonra üretim hattını detaylı olarak gezdirerek İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi öğrencilerinin sorularını cevaplandırdı.