Fakülte Birincilerine Tebrik Belgeleri Törenle Teslim Edildi

2017-2018 Üniversite giriş sınavlarında aldıkları puanla fakültelerine birincilikle giren öğrencilere, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, bir tebrik belgesi gönderdi.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu Senato Toplantısı esnasında, Tıp Fakültesini birincilikle kazanan Şuğranur Demir’e, Diş Hekimliği Fakültesini birincilikle kazanan Zişan Akdemir’e, Eczacılık Fakültesini birincilikle kazanan Faruk Emir Şahin’e, Sağlık Bilimleri Fakültesini birincilikle kazanan Ayşe Dilara Özekmekci’ye, Hukuk Fakültesini birincilikle kazanan İrem Alkan’a, Fen-Edebiyat Fakültesini birincilikle kazanan Ece Gümüşoğlu’na, Mühendislik Mimarlık Fakültesini birincilikle kazanan Şahin Sert’e ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini birincilikle kazanan Ahmet Hilmi Zeybek’e İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Yaşar Hacısalihoğlu, dekanlar ve ilgili fakültelerin akademisyenleri tarafından tebrik belgeleri teslim edildi.

Etkinlik Prof. Dr. Hacısalihoğlu’nun tebrik konuşması ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.