Girişimcilik Semineri Büyük İlgi Gördü

Mamabüs Yönetim Kurulu Başkanı Ve Operasyon Direktörü Konuğumuz Oldu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinin düzenlemiş olduğu “Girişimcilik” seminerleri devam ediyor.

Ünlü catering firması Mamabüs’ün Yönetim Kurulu Başkanı Metin Aydın ve Mamabüs Operasyon Direktörü Gürkan Özcan konuğumuz oldu.

Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda yapılan etkinliğin açılış konuşmasını Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cüneyt Ulutin yaptı.

Prof. Dr. Ulutin, Mamabus hakkında bilgiler vererek, firmanın başarı ve hedeflerinin öğrenciler için önemine dikkat çekti.

“Ne Yaparsan Yap, Aşk ile Yap” isimli seminerini sunmak için Mamabüs Operasyon Direktörü Gürkan Özcan sahneye davet edildi.

Özcan, kendi hayatından örneklerle öğrencilere kariyer gelecekleri hakkında öneriler verdi. İtibarın iş yaşamındaki önemine vurgu yapan konuşmacı, öğrencilere mutlu olabilecekleri bir meslek hayatı diledi.

Mamabüs Yönetim Kurulu Başkanı Metin Aydın, “Kültürün Girişimciliğe Etkisi” isimli sunumunu yapmak üzere mikrofonu devraldı.

Mamabüs’ün kuruluş sürecini ele alan Aydın, “Eğer bir şeye inanıyorsanız, tüm sorunlar çözülür” dedi. Şirketin büyüme sürecini ve hedeflerini ele alan konuşmacı, doğru beslenmeye de dikkat çekti. Sunumunda soru ve cevaplara yer veren Aydın, “Bulunduğunuz yerde sahip olduklarınızla yapabileceğinizin en iyisini yapın” diyerek sözlerini tamamladı.