Akademisyen Ve Öğrencilerimizden Güz Dönemi Konseri

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi akademisyen ve öğrencilerinin verdiği güz dönemi konseri izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kutup Ata Tuncer, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Can Mete ve öğrencilerimiz Berkay Sevinç ile Semih Erlik, Alev OFLUOĞLU Konferans Salonu’nda bir konser verdi. Öğretim Görevlisi Can Mete sevilen şarkılarıyla salonda bulunanlara eğlence dolu dakikalar yaşatırken, kendisine Dr. Öğr. Üyesi Kutup Ata Tuncer piyanosuyla, öğrencilerimizden Semih Erlik gitarıyla, Berkay Sevinç ise kemanıyla eşlik etti.

Konser, Mütevelli Heyeti Başkanımız Dr. Azmi Ofluoğlu’nun yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Emir Tan, Prof. Dr. Ayşegül Topal Sarıkaya, dekanlarımız, öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz tarafından beğeniyle izlendi.