Güzel Sanatlar Tasarıma Lezzet Katar

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Temsilciliği tarafından düzenlenen “Cumartesi Buluşması” kapsamında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayşe Öztürk "Güzel Sanatlar Tasarıma Lezzet Katar" başlıklı semineri ile mimarlık ve içmimarlık öğrencileri ile buluştu.

Seminerin sunuculuğunu içmimarlık 1.Sınıf Öğrencisi Merve Yedikardeş yaptı. Seminerin açılışında öğrencilere hitap eden İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğr. Gör. Burak Kaan Yılmazsoy, seminerde emeği geçen öğrencilere ve katılım sağlayanlara teşekkürlerini iletti.

Yrd. Doç. Dr. Ayşe Öztürk, renkli ve eğlenceli sunumu ile tasarımcının dar kalıplarda değil hiç ulaşılmadık, daha önce keşfedilmemiş bir çalışma ortamında çalışmasının gerekliliğini vurgulayarak, tasarımcının eserine müzik, doğa vb. hayatın içerisinden de değerler katarak ortaya çıkarması gerektiğini ifade etti.

Seminerin sonunda Mühendislik Mimarlık Fakültesi Temsilciliği adına içmimarlık 4.Sınıf Öğrencisi ve Öğrenci Konseyi Başkanı Recep Ali SARI, konuğa plaketini takdim ederek, seminerde emeği geçen Dikkat Fikir Var Tasarım Kulübü Başkanı İçmimarlık 4.Sınıf Öğrencisi Dilek Atiklik'e, Mimarlık 4.Sınıf Öğrencisi Beyhan Bayhan'a, İçmimarlık 1.Sınıf Öğrencisi Merve Yedikardeş'e ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.