Hassiba Benbouali de Chlef Üniversitesi Konuğumuz Oldu

Cezayir'de bulunan Hassiba Benbouali de Chlef Üniversitesi İşletme bölümü profesörleri; Ayadi Abdelkader, Noui El Hadj, Dahmani Ali, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesini ziyaret etti.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emir Tan, Uluslararası Ofis Koordinatörü Gülhan Karaca ve İktisadi ve İdari Bilimler Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Esra Demirbaş ile Hassiba Benbouali de Chlef Üniversitesi akademisyenleri arasında yapılan görüşmede, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin Bölümleri hakkında konuklara bilgiler verildi. Görüşmeden ötürü duydukları memnuniyeti ifade eden heyet, işbirliği konusunda adımlar atmak istediklerini belirtti.

Professors from Hassiba Benbouali de Chlef University, Business Department, visited our university.

Getting information about the Economics and Administrative departments of our university, Ayadi Abdelkader, Noui El Hadj, Dahmani Ali, Vice Rector, Prof. Dr. Emir Tan from Business department at Hassiba Benbouali de Chlef University in Algeria, expressed their demand to take steps in cooperation, during an interview with our International Office Coordinator Ms. Karaca and Asst. Prof. Esra Demirbaş , Deputy Dean of Economics and Administrative Sciences.