Hasta Hizmetlerine Eğitim ve Geliştirme Konferansı Düzenlendi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi “Hasta Hizmetlerinde Eğitim ve Geliştirme Projeleri” kapsamında THM Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. Kurucusu Yurtşen Adıyaman ve Acıbadem Sağlık Grubu Proje Yöneticisi Anıl Özdemir’i konuk etti.

Kariyer ve eğitim hayatı hakkında bilgiler veren Yurtşen Adıyaman, yurt dışından gelen hastalara verdikleri danışmanlık hizmetini tüm yönleriyle ele aldı. Farklı hastalıklar için çeşitli tesis ve doktor hizmeti sağladıklarını belirten konuşmacı, gelişmiş ülkelerin ekonomik yönden güçsüz insanlarıyla, gelişmemiş ülkelerin ekonomik yönden güçlü bireylerinin sağlık turizmini tercih ettiklerini söyledi.

Kürsüye davet edilen Anıl Özdemir, Acıbadem bünyesinde kullandıkları hasta hizmetleri kampüs programı hakkında bilgiler vererek, havuz kadro sisteminin detaylarını ele aldı.

Öğrencilere kariyerlerine nasıl yön verecekleri hakkında tüyolar veren konuşmacı, cv hazırlarken ve iş görüşmesi esnasında yapılması gereken önemli konulara dikkat çekti.