Hünerli Eller Koridor Galeri’de Buluştu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Koridor Galeri’de Öğretim Elemanları Sergisi Düzenlendi.

Küratörlüğünü Yrd. Doç. Dr. Ümran Özbalcı Aria’nın yaptığı, 24 Kasım Öğretmenler Gününde düzenlenen öğretim elemanları sergisine, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aysel Aziz, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ümran Özbalcı Aria, Yrd. Doç Dr. Çigdem Kılıç, Yrd. Doç. Bahire Küçükkaya, Yrd. Doç. Ergun Tunçkan, Öğr. Gör. Barboros Andiç, Öğr. Gör. Kutup Ata Tuncer, Öğr. Gör. Turgut Yüksel, Öğr. Gör. Gencer Yurttaş, Öğr. Gör. Hüsnü Turan Demir, Öğr. Gör. Serkan Duyum ve Öğr. Gör. Leyla Şişik eserleriyle katıldılar.

Açılış konuşmasını Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan Tuna ve Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ümran Özbalcı Aria’nın yaptığı sergiye, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşegül Topal Sarıkaya’da katıldı. Katılımcılar sergiyi ilgiyle izlediler.

Tual, baskı, fotoğraf ve farklı üsluplardan oluşan sergi, 3 ay boyunca koridor galeride izleyicisiyle buluşacak.