IX. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresine Katıldık

30 Kasım – 2 Aralık 2017 tarihleri arasında, Makine Mühendisleri Odası Adana Şubesinin ev sahipliğinde düzenlenen IX. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresine; İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Öğr. Gör. Aliye Kaşarcı Hakan öncülüğünde 3. ve 4. sınıf öğrencileri katıldı.

Meslek odalarından üniversitelere, özel firmalardan sivil toplum kuruluşlarına kadar yüzlerce katılımcının yer aldığı kongrede, 11 poster sunumu ve 1 sözlü sunumla İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öne çıktı.

Ulusal düzeyde akademik bilgi ve iyi uygulama örnekleri şeklinde bilgi alışverişinin yoğun olduğu kongre, İYYÜ 4. Sınıf Öğrencisi Ceren Ozan’ın yaptığı sunumla başarılı bir şekilde tamamlandı.