İYYÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri Azerbaycan’da

1. Uluslararası TURAZ 2016 Adli Tıp ve Patoloji “ Kongresine Katıldık

Azerbaycan- Bakü’de gerçekleştirilen “1. Uluslararası TURAZ 2016 Adli Tıp ve Patoloji “ Kongresine Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Şeyda SAYDAMLI, Yrd. Doç. Dr. Ayla TİSİNLİ ve Yrd. Doç. Dr. Itır ERKAN “Sağlık Kurumlarında Aydınlatılmış Onam Kullanımının Değerlendirilmesi” başlıklı sözel sunum ile katılmışlardır.

Odlar Yurdu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Fizuli Abbas oglu Hasanov ile ERASMUS kapsamında Üniversitemiz ile yapılacak protokol hakkında görüşülmüştür.

Azerbaycan Tıbb Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Rahima Gabulova, Eğitim İşleri Dekanı Doç. Dr. Rauf Beylerov, Patoloji Bölümü idari Sorumlusu Doç. Dr. Mushfig Orujov ile aşağıdaki konularda görüşmeler yapılmıştır.

- İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinin lisans ve lisansüstü programlarının tanıtımı yapılarak bilgi verilmiştir.

- Azerbaycan Tıbb Üniversitesinin Hemşirelik Bölümünün lisans seviyesindeki organizasyonunda, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğretim üyelerinden bilimsel destek alınması talep edilmiştir.

- ERASMUS protokolü yapılması hakkında görüşülmüştür.