Kariyer Yolları Konferansı Düzenlendi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda “Kariyer Yolları” Konferansı düzenlendi.

Açılış konuşmasını Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mahmut Ün’ün yaptığı konferansa, Acıbadem Sağlık Grubu Satın Alma Uzmanı Berna Eser, İşe Alım Uzmanı Yavuz Yavuzer katıldı.

Yavuzer, kariyer planlamasına idealist yaklaşılması gerektiğini belirterek, “biz işe alım sürecinde sadece görevini yerine getirene değil, bize ne katar kısmına bakıyoruz” dedi. Stajın önemine dikkat çeken konuşmacı o atmosferi yaşamış olmanın kariyer hayatına katkı sağladığını ifade etti.

Acıbadem Sağlık Grubu Satın Alma Uzmanı Berna Eser, organizasyon şeması hakkında bilgiler vererek, Biyomedikal Hizmetleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Envanterin önemine dikkat çeken konuşmacı, iyi bir envanter yönetim yazılımı olması gerektiğini vurguladı.