Kariyer Yolunda Üniversite Ziyareti

Aydın Emel – Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

Lise öğrencileri, hayatlarına yön verecek olan üniversitelerini seçmeye hazırlanıyor. Bu süreçte İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerini misafir etmeye devam ediyor.

Aydın Emel – Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi Öğrencileri, kariyer yolunda doğru meslek seçimini yapabilmek için, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesini ziyaret etti.

Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda yapılan etkinlikte öğrencilere doğru tercihi nasıl yapacakları hakkında bilgiler verilerek, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinin olanakları anlatıldı.

Laboratuvarları ve atölyeleri gezen Aydın Emel – Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi öğrencileri, karşılaştıkları samimiyet ve üniversitenin imkânları karşısında, oldukça memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.