“Nerede Yaşıyoruz?” Fotoğraf Sergisi Açıldı

İstanbul’un Farklı Semtlerinden Öğrencilerin Çekmiş Olduğu Fotoğraflar Sergilendi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı “Nerede Yaşıyoruz” isimli fotoğraf sergisinin açılışı üniversitenin fuaye alanında yapıldı.

Yoğun ilgi gören açılışa, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, İletişim Fakültesi Dekanı Aysel Aziz, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Öğr. Gör. Eren Aytuğ’un 3. Sınıf öğrencileri ile hazırladığı projede, “Yaşadığımız yer hayatımızda iz bırakır, bizden izler taşır” konusuyla yola çıkıldı. İstanbul’un dört bir yanından farklı etnik kültürlere sahip, çeşitli gelir gruplarından insanlar ve yaşadıkları evlerin fotoğrafları çekildi. Her biri farklı hikâyelere sahip olan bu fotoğraflar, objektiflere yansıyan en doğal halleriyle sergiye taşındı.

İlginç konusu ve sıra dışı fotoğraf çekimleriyle “Nerede Yaşıyoruz?” isimli fotoğraf sergisi, 27 Şubat – 27 Mart 2017 tarihleri arasında İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi fuaye alanında fotoğraf severlerle buluşacak.