Novu

Yurt İmkanı

Üniversite öğrencilerinin ihtiyaç ve beklentilerine göre tasarlanmış, yeni ve renkli bir yaşam alanı: NOVU

Novu, üniversite öğrencileri ne sever, ne ister diye düşünülüp tasarlanmış, her ihtiyaca cevap veren, hem rahat hem de eğlenceli, kız öğrencilere yönelik bir akademik rezidans projesi.

Elektrik, su, temizlik, güvenlik gibi pek çok hizmetin yer aldığı Novu, her yerden kesintisiz erişilebilen yüksek hızlı interneti USB'li prizleriyle kusursuz çalışma ve eğlenceli sosyalleşme alanları sunuyor.

Dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından tasarlanmış ve her ayrıntısı düşünülmüş NOVU’da, öğrencilerin sosyalleşebileceği Spor Salonu, Müzik Odası, Fotoğraf Stüdyosu, Sinema Salonu, Oyun Alanı, PlayStation Odası, Karaoke Odası ve Sessiz Çalışma Alanları gibi çok sayıda ortak alan bulunuyor.

Merter'de, metro ve metrobüse sadece 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan NOVU'da tek, çift ve 4 kişilik oda seçenekleri yer alıyor. Sadece kız öğrencilere hizmet veren NOVU Merter, 900 yatak kapasitesine sahip. Her odada yatak, çalışma masası, dolap, banyo, tuvalet, ekstra depolama alanı ve buzdolabının yanı sıra her öğrencinin dolabında özel eşyalarını koyması için kasa da yer alıyor.

NOVU, bir Nef markası .

Bir Timur Holding markası olan Nef, metrekarelerle değil, santimetrekarelerle çalışarak insanlar için ince düşünülmüş yerler ve yaşam alanları tasarlayan bir marka. Bir Nef keşfi olan Foldhome ve Garantili Proje konseptleriyle, ince düşünen marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Nefes gibi can veren ve yaşamın vazgeçilmezi haline gelen tasarım odaklı işler yapmak için yola çıkan Nef, farklı yaşamlara ve tarzlara uygun farklı projeler sunuyor.

Üniversitemizin anlaşmalı olduğu yurdu bulunmaktadır. Ödemelerde üniversitemiz öğrencisine %5 indirim uygulanacaktır.

Detaylı bilgi için novu.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz.

Online Novu kataloğunu görüntülemek için tıklayınız.

Çağrı merkezi : 0(212) 505 48 00