Ortak Akıl Konferansına Katıldık

Ev sahipliğini İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı’nın yaptığı İş Geliştirme ve Proje Fikir Havuzu Oluşturma Ortak Akıl Konferansı, 9-11 Aralık 2016 tarihinde Şile’de düzenlendi.

Sağlık Daire Başkanlığı’na bağlı İstanbul Darülaceze Müdürlüğü, Engelliler Müdürlüğü, Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürlüğü ve İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü çalışanlarından pek çok personelin katıldığı konferansa, çeşitli alanlarda çalışma yapan sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerin çeşitli bölümlerinden pek çok akademisyen de davet edildi.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı ve YENİSARUM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ünal ve İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Öğretim Görevlisi Aliye Kaşarcı Hakan’ın davetli olduğu konferansta, Sağlık Daire Başkanlığı’nın vermiş olduğu hizmetlerin uluslararası standartlara getirilmesi, başarı stratejilerinin geliştirilmesi ve mevcut çalışmaların değerlendirilmesi üzerine çalışmalar yapıldı.

Konferansta, İş Sağlığı ve Güvenliği Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Tezli Yüksek Lisans öğrencisi Hakan Farımaz ve İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü’nde Uzman olarak görev yapan ve aynı zamanda İSG akademisyenlerinden Dr. Alpaslan Hamdi Kuzucuoğlu ile birlikte çalışmalara destek veren ekibimiz, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesini konferansta en iyi şekilde temsil ettiler.