YETENEĞİNİZ MESLEĞİNİZ OLSUN SON SINAV (23 EYLÜL)

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü özel yetenek sınavı Cuma saat 15.00’te, Sahne Sanatları Bölümü (Oyunculuk) özel yetenek sınavı Cuma saat 14.00’te yapılacaktır. Sınırlı sayıda kontenjan kalmıştır.

Sahne Sanatları Bölümü (Oyunculuk)

Sahne Sanatları Bölümü özel yetenek sınavına girecek adayların Türk ve dünya tiyatro literatüründen seçkin eselerden alınmış dram ve komedi türlerinde birer tirat hazırlaması gerekmektedir. Sınava girecek adayların rahat kıyafet giymesi önerilir.

Sınav Tarihi: 23 EYLÜL CUMA

Saat: 14.00

Yer: Alev Ofluoğlu Konferans Salonu, Cevizlibağ Topkapı Azmi Ofluoğlu Yerleşkesi

Grafik Tasarımı Bölümü

Grafik Tasarım Bölümü özel yetenek sınavına girecek adayların sınav için her hangi bir malzeme getirmeleri gerekmemektedir. Gerekli malzemeler üniversitemiz tarafından sağlanacaktır.

Sınav Tarihi: 23 EYLÜL CUMA

Saat: 15.00

Yer: 108 No’lu Atölye, Cevizlibağ Topkapı Azmi Ofluoğlu Yerleşkesi

Sınav için Gerekli Belgeler:
- 2016 YGS'de herhangi bir puan türünde 150 puan barajını aşmış olduğunu gösteren sınav sonuç belgesi
- Nüfus cüzdanı fotokopisi
- İki adet vesikalık fotoğraf

Not: Yetenek sınavı ücretsiz olup sınav öncesinde öğrenci işlerinden kayıt yaptırmak yeterlidir.

Bölümlerin Burs Bilgileri:

Grafik Tasarım: Tam Burslu - (%50 + %20) Burslu

Sahne Sanatları: Tam Burslu - (%50 + %20) Burslu

Ayrıntılı Bilgi:

Özel Yetenek ile öğrenci alınan bölümler hakkında detaylı bilgiyi üniversitemizin 444 50 01 santral numarasından 2017, 1542 numaralı dâhili hatlarından alabilirsiniz.