İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Yetenek Sınavları

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü ve Sahne Sanatları Bölümü (Oyunculuk) özel yetenek sınavları 17 Nisan 2017 Pazartesi gününden itibaren her Pazartesi saat 15.00’te yapılacaktır.

Sahne Sanatları Bölümü (Oyunculuk)

Sahne Sanatları Bölümü özel yetenek sınavına girecek adayların Türk ve dünya tiyatro literatüründen seçkin eselerden alınmış dram ve komedi türlerinde birer tirat ve bir şarkı hazırlaması gerekmektedir. Sınava girecek adayların rahat kıyafet giymesi önerilir.

Sınav Tarihi: 17 Nisan 2017’den itibaren her Pazartesi

Saat: 15.00

Yer: Alev Ofluoğlu Konferans Salonu, Cevizlibağ Topkapı Azmi Ofluoğlu Yerleşkesi

Grafik Tasarımı Bölümü

Grafik Tasarım Bölümü özel yetenek sınavı çizim sınavı şeklinde yapılacaktır. Adayların sınav için her hangi bir malzeme getirmeleri gerekmemektedir. Gerekli malzemeler üniversitemiz tarafından sağlanacaktır.

Sınav Tarihi: 17 Nisan 2017’den itibaren her Pazartesi

Saat: 15.00

Yer: 109 No’lu Atölye, Cevizlibağ Topkapı Azmi Ofluoğlu Yerleşkesi

Sınav için Gerekli Belgeler:

2017 YGS'de herhangi bir puan türünde 150 puan barajını aşmış olduğunu gösteren sınav sonuç belgesi
Nüfus cüzdanı fotokopisi

İki adet vesikalık fotoğraf

Not: Yetenek sınavı ücretsiz olup sınav öncesinde öğrenci işlerinden kayıt yaptırmak yeterlidir. Sınavı kazanan adayların en geç 15 Ağustos 2017 tarihine kadar kayıt yaptırması gerekmektedir.

Bölümlerin Burs Bilgileri:

Grafik Tasarım: Tam Burslu - (%55) Burslu

Sahne Sanatları: Tam Burslu - (%55) Burslu

Ayrıntılı Bilgi:

Özel Yetenek ile öğrenci alınan bölümler hakkında detaylı bilgiyi üniversitemizin 444 50 01 santral numarasından 2017, 1409 numaralı dâhili hatlarından alabilirsiniz.