Sağlık Kuruluşlarında Hasta ve Çalışan Güvenliği Paneli Düzenlendi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, ‘Sağlık Kuruluşlarında Hasta ve Çalışan Güvenliği’ isimli bir panel düzenledi.

Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda yapılan etkinliğe, Mektebim Okulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri katıldı.

Oturum başkanlığını SBF Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Celale Tangül Özcan’ın yaptığı panele, SBF Dekanı Prof. Dr. Cüneyt Ulutin, SBF Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Şeyda Saydamlı, Dr. Öğr. Üyesi Ayla Tisinli ve Öğr. Gör. Afet Mishal katıldı.

Prof. Dr. Ulutin, ‘Beden Dili ve Etkili İletişim’ hakkında öğrencileri bilgilendirirken, Dr. Öğr. Üyesi Saydamlı ‘Çalışanın Güvenliği’, Dr. Öğr. Üyesi Tisinli ‘Hasta Hakları ve Hasta Güvenliği’, Öğr. Gör. Mishal ise ‘Tıbbi Hatalar-Malpaktis’ konularında sunum gerçekleştirdi.