Sağlık Yöneticisi Adayları İçin “I. Kalem Töreni” Düzenlendi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü, 4. Sınıf öğrencilerine “I. Kalem Töreni” ve Girişimcilik dersi kapsamında “Girişimcilik Sertifika Töreni” düzenledi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın H. Cüneyt ULUTİN ve Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri tarafından öğrencilere sertifikaları verilirken, aynı zamanda her Sağlık Yöneticisi adayına isminin yazılı olduğu kalem hediye edildi. Başta SBF Dekanı Prof. Dr. Sayın H. Cüneyt ULUTİN olmak üzere Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sayın Resul İZMİRLİ, Prof. Dr. Rona TURANLI, Dr. Öğr. Üyesi Itır ERKAN, Öğr. Gör. Can METE, Araş. Gör. Tuğba GÜZ ve Araş. Gör. Serhan ŞAHİNLİ tarafından konuşmalar yapılarak, Sağlık Yöneticisi adaylarına başarılar temenni edildi.