Serdar Eder Reklamcılıkta Promosyonu Anlattı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi, “Reklamcılıkta Promosyona Yeniden Bakış” konferansı kapsamında Reklam ve Pazarlama Uzmanı Serdar Eder’i konuk etti.

1 Mart 2017 Tarihinde Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda yapılan, aynı zamanda öğrenciler için bir ders niteliği taşıyan konferansa, katılım oldukça yoğun oldu.

Reklam ve promosyon alanlarında imalat ve çizgi üstü üretim şekilleriyle dikkat çeken Serdar Eder, spot ürün reklamcılığının ülkemizdeki yeri hakkında detaylı bilgiler verdi.

“Burada Öğrendiklerinizi Hayatta Pratik Etmeye Bugünden Başlayın”

Sektördeki tecrübelerini öğrencilerle paylaşan konuşmacı, yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, “Türkiye’de yaptığınız işte ne kadar iyi olursanız olun, siyasi sebepler, tuttuğunuz takım, tarzınız vb. nedenlerle o işi alamayabilirsiniz. Bu nedenle burada öğrendiklerinizi hayatta pratik etmeye bugünden başlayın. Kendi eğitiminizi taçlandırıp el emeğine dönüştürmek mümkün. El emeğinin karşılığını her zaman alırsınız. Bu beceriyi kendi öğrendiklerinizle bir yere kanalize edebilirsiniz. Bilgi ve becerinizi tartıp, ne yapabilirimi düşünerek hareket edin” diyerek, öğrencilerin vizyonuna katkıda bulundu.

Reklam ve Pazarlama Uzmanı Serdar Eder’e İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Nizar Aslan, teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti.

Fotoğraf çekiminin ardından konferans sona erdi.