XIII. Türk Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Kongresine Katıldık

22-26 Kasım 2016 tarihleri arasında Wyndham Grand İstanbul Kongre merkezinde gerçekleştirilen XIII. Türk Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Kongresine Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünün değerli öğretim üyeleri Prof. Dr. Mehmet ÜNAL ve Doç. Dr. F. Erkal BİLEN katılmışlardır.

Uluslararası bir organizasyon olan Kongrede Prof. Dr. Mehmet ÜNAL, 3 oturum başkanlğı ve bir konferas ile Doç. Dr. F. Erkal BİLEN, 1 oturum başkanlığı ve 1 konferans ile Üniversitemizi başarı ile temsil etmişlerdir.

Prof. Dr. Mehmet ÜNAL, Farklı çevre ortamlarında egzersiz uygulamaları, Doç. Dr. F. Erkal BİLEN, Dirsek Eklemi artroskobisinde anterior ve posterior kompartmanlar hakkında bilgi aktarmışlardır. Aynı zamanda her iki öğretim üyemizde kongrenin Bilim Kurulunda yer almışlardır.