Taksim Yerleşkesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Döneminde Açılıyor

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, kuruluşundan bu yana Cevizlibağ - Topkapı Dr. Azmi Ofluoğlu Yerleşkesinde eğitimlerine devam eden Güzel Sanatlar Fakültesini, Taksim’e taşımaya hazırlanıyor.

Güzel Sanatlar Fakültesi çatısı altında eğitime devam eden Grafik Tasarım Bölümü ve Sahne Sanatları Bölümü, 2017-2018 döneminde Taksim Yerleşkesi’nde öğrencilerine kapılarını açacak.

Taksim metrosuna ve diğer toplu taşıma ulaşım ağlarına 5 dakika yürüme mesafesinde olan Taksim Yerleşkesi, uzun yıllardır sanata ev sahipliği yapan Beyoğlu’nda Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerini ağırlayacak.

Yerleşke dâhilinde Sahne Sanatları Bölümü öğrencileri için sahne, dans salonu ve derslikler, Grafik Tasarım Bölümü için ise bilgisayar laboratuvarı, fotoğraf stüdyosu ve çizim odaları oluşturuluyor.

Yeni dönemde kapılarını açacak olan Taksim Yerleşkesi, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesini tüm bu çalışmalarıyla ve vizyonuyla, Türkiye’nin sanat okulu yapmaya hazırlanıyor.