Türk Kızılayı Yöneticileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nin birçok projede işbirliği yaptığı ve son dönemde birçok başarılı çalışmalara imza atan Türk Kızılayı’nın üst düzey yöneticileri üniversitemizi ziyaret etti.

Türk Kızılayı Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İstanbul Şube Başkanı olan İlhami Yıldırım başkanlığındaki Türk Kızılayı heyeti, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Türk Kızılayı Kulübü’nün davetlisi olarak Mütevelli Heyeti Başkanımız Dr. Azmi Ofluoğlu ve Rektörümüz Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti. Heyet ziyaret sırasında önce Mütevelli Heyeti Başkanımız Dr. Azmi Ofluoğlu ve Rektörümüz Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu’na Türk Kızılayı’nın yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Ardından da İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Cevizlibağ Dr. Azmi Ofluoğlu Yerleşkesi’nin bahçesinde faaliyet gösteren kan alma istasyonunu ziyaret eden heyet, burada kulüp üyelerinden ve Türk Kızılayı yetkililerinden bilgi aldı.

Türk Kızılayı Yetkilileri Üniversitemizde Kan Verdi

Türk Kızılayı Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım ziyaret sırasında üniversitemizin bahçesindeki kan alma istasyonunda kan verdi. Düzenli olarak kan verdiğini kaydeden Yıldırım, toplum olarak herkesin kan verme konusundaki hassasiyete ortak olması gerektiğine işaret etti. Ziyaret sırasında İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Türk Kızılayı Kulübü üyeleri, Kızılay yetkilileri ile Mütevelli Heyeti Başkanımız Dr. Azmi Ofluoğlu ve Rektörümüz Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu ile fotoğraf çektirdi.