Türkiye’nin Deprem Gerçeği

Jeofizik Yüksek Mühendisi Seyhun PÜSKÜLCÜ Konuğumuz Oldu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı II. Sınıf öğrencilerinden Bahadır ÇELİK ve Muhammed Raşid SEVİM tarafından düzenlenen konferansa, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü’nden Jeofizik Y. Müh. Seyhun PÜSKÜLCÜ konuk oldu.

“Proje Yönetimi ve Uygulamaları” dersi kapsamında, Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda Yrd. Doç. Dr. Süheylâ YAZICIOĞLU danışmanlığında düzenlenen konferansa katılım oldukça yoğun oldu. Konferansın sonunda Jeofizik Y. Müh. Seyhun PÜSKÜLCÜ, akademisyenler ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Y. Müh. PÜSKÜLCÜ’ye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Süheylâ YAZICIOĞLU tarafından “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.