Yeni Yüzyılın Çalışan Kadınları Fotoğraf Sergisi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kapsamında İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Fuayesinde “Yeni Yüzyılın Çalışan Kadınları” konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Serginin açılışına İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Alev Ofluoğlu, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Yaşar Hacısalihoğlu, CNNTÜRK Televizyonu Uzman Muhabiri Göksel Göksu, akademisyenler, idari çalışanlar ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aysel Aziz, “İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi olarak, 8 Mart etkinlikleri çerçevesinde bir sergi açılışında bulunuyoruz. Sanırım bu sergi ilk kez yapılan bir sergi. Gaziosmanpaşa Hastanesi dışında, profesöründen araştırma görevlisine, okutmanına ve idari personeline kadar 300 den fazla kadın çalışanımız var. Bunlardan altmış tanesini seçtik ve sergimizi açıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun diyelim.” dedi

Sergi Hakkında:

Öğretim Görevlisi Eren Aytuğ’un koordinatörlüğünde altmış akademik ve idari kadın çalışanın fotoğrafları çekilerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hakkındaki düşünceleri alındı. Foto blok üzerinde siyah-beyaz olarak şövalelerde sergilenen fotoğraflar, İletişim Fakültesi Araştırma Görevlileri ve İletişim Fakültesi Öğrencileri tarafından hazırlandı.