Yenisarum 2. Eğitim Kampı Düzenlendi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından ÖSYM aracılığıyla 3 Aralık 2016 Tarihinde yapılacak olan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı için İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinde 2. Eğitim Kampı düzenlendi.

YENİSARUM tarafından 26-27 Kasım 2016 tarihinde İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Topkapı Dr. Azmi Ofluoğlu Yerleşkesinde gerçekleştirilen eğitimde, öğrencilere C Sınıfı, B Sınıfı, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı ve İş Yeri Hekimliği eğitimleri verildi.

Eğitim, sınava yönelik soru çözümleri, sorular üzerinden konu hatırlatmaları, önemli noktalarda konu özetleri şeklinde sunuldu.

Katılımcılara İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinde öğle yemeği ikramı yapıldı. Bu esnada adaylar akademisyenlerle sahadaki durum hakkında konuşabilme fırsatı yakaladı.