Anasayfa / Akademik / Fakülteler / Diş Hekimliği Fakültesi
Aktivite ve Duyurular
Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesinde Klinik Ve Tedavi Hizmetleri Tüm Uzmanlık Alanlarında Verilmektedir
Ayrıntılı bilgi için:  dent.yeniyuzyil.edu.tr

Randevu için:  dentrandevu@yeniyuzyil.edu.tr   0(212) 255 6006 veya 0(212) 255 7272

Broşürler

Diş Hekimliği Fakültesi Broşür 1
Diş Hekimliği Fakültesi Broşür 2
Diş Hekimliği Fakültesi (İngilizce)
Yayınlanma Tarihi : 27.9.2019
Diş Hekimliği Fakültesi 2018-2019 Bahar Dönemi Ara Sınav Programı
title

Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Personeli ve Öğrencilerine Duyuru,

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takviminde 30 Mart-07 Nisan 2019 tarihleri arasında planlanan Üniversitemiz ara sınavlarının 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle 03-10 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılacağı Rektörlüğümüz yazısıyla bildirilmiştir.

Diş Hekimliği Fakültesi 2018-2019 Bahar Dönemi Ara Sınav Programı ve gözetmen isimleri ektedir.

Sınav Programını Görüntülemek İçin Tıklayınız

Yayınlanma Tarihi : 21.3.2019
Diş Hekimliği Fakültemizde Anaokulu Öğrencilerine Diş Taraması

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi’nde, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında gerçekleştirilen bir sosyal sorumluluk projesi ile anaokulu öğrencilerine yönelik diş taraması gerçekleştirildi.

Şişli Halıcıoğlu’nda bulunan Diş Hekimliği Fakültesi Hastanemizde anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi. Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi ile Şişli Özel Tülay Anaokulu öğrencilerine hekimlerimizi tarafından ağız ve diş sağlığının önemi anlatıldı. Ardından Diş Hekimliği Fakültemizdeki hekimler tarafından öğrencilerin ağız ve diş taraması gerçekleştirildi.

Yayınlanma Tarihi : 27.11.2018
Doç. Dr. Marius Milcu Diş Hekimliği Fakültesinde Konferans Verdi

ERASMUS+ ders verme hareketliliği kapsamında Romanya’da yer alan Lucian Bloga Sibui Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Marius Milcu, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerine “Psikolojik Değerlendirme ve Projektif Teknikler: Fırsatlar ve Sınırlar” başlıklı bir konferans verdi.

Erasmus+ Kurum Koordinatörü Prof. Dr. C. Günseli İşçi, bu tür karşılıklı ziyaretlerin her iki kurumu zenginleştirdiğini ve yeni ortaklıkların kapılarını açtığını dile getirirken, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk İşeri, “Erasmus Hareketlilik programı kapsamında, Dr. Marius Milcu fakültemize konuk oldu. Dr. Milcu, verdiği konferansta ‘Psychological Assessment’, ‘Projective Techniques’, ‘Opportunities vs. Limits’konularını ele aldı. Konferansta, öğrencilerin diş hekimliği uygulamalarında, hasta ilişkilerinde ve psikolojik konuların değerlendirilmesinde bilgi sahibi olması amaçlandı” dedi.

İlgiyle izlenen konferansın sonunda öğrenciler soru ve yorumlarla konferansa katkı sağlarken, Lucian Bloga Sibui Üniversitesi ile İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nin çeşitli bölümleri arasında yeni Erasmus anlaşmaları imzalamak üzere adımlar atıldı.

Yayınlanma Tarihi : 6.6.2018