Anasayfa / Akademik / Fakülteler / Tıp Fakültesi
Aktivite ve Duyurular
Prof. Dr. Hüsniye Doğruman Ultimate Cunda Açık Su Yüzme Yarışında Altın Madalya Kazandı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsniye Doğruman, 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü Ayvalık Cunda'da düzenlenen Ultimate Cunda Açık Su Yüzme Yarışında 2 kilometrelik parkuru 46 dakikada tamamlayarak 50+ yaş grubu kadınlarda altın madalya kazandı.

Yayınlanma Tarihi : 1.6.2022
Prof. Dr. Hüsniye Doğruman Yüzme Şampiyonasında Madalya Kazandı

19-22 Mayıs tarihleri arasında Antalya - Kemer'de düzenlenen Aquamasters Yüzme Şampiyonalarında 3 kilometre ve 2 kilometre yarışlarında, Tıp Fakültesi Öğretim üyemiz Prof. Dr. Hüsniye Doğruman, kendi yaş grubunda 2 gümüş madalya kazanmıştır. Kendisini yürekten kutluyoruz.

Yayınlanma Tarihi : 25.5.2022
Tıp Fakültesi 2021-2022 Bahar Dönemi Seçmeli Dersler
Yayınlanma Tarihi : 7.2.2022
Arş. Gör. Buse Naz Çandır 22. Ulusal Anatomi Kongresinde Sözlü Sunum Birincilik Ödülüne Layık Görüldü

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Arş. Gör. Buse Naz Çandır, Gazi Üniversitesi ve Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakülteleri Anatomi Anabilim Dalları ortaklığıyla düzenlenen 22.Ulusal Anatomi Kongresinde ’’Arteria Interossea Anterior’un Dorsal Dalı: Bir Ön Çalışma‘’ isimli sunumuyla 22. Ulusal Anatomi Kongresi Sözlü Sunum birincilik ödülüne layık görüldü.

Yayınlanma Tarihi : 2.12.2021
Prof. Dr. Hüsniye Doğruman Aquamasters Yüzme Yarışlarında İkinci Oldu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsniye Doğruman,  29-31 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenen Aquamasters Uluslararası Yüzme Yarışlarında 1 kilometre ve 2 kilometre yarışlarında ikinci oldu. Prof. Dr. Doğruman’ı  kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 9.11.2021
Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rüstem Nurten'in İkinci Kitabı "Uzaklara Nağmeler" Çıktı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rüstem Nurten’in ikinci kitabı "Uzaklara Nağmeler" çıktı.

İlk baskısı Sokak Yayın Grubu etiketiyle raflardaki yerini alan kitapta, yazarın yakınları için kaleme almış olduğu nağmeler yer alıyor.

Yayınlanma Tarihi : 6.10.2021