HABERLER
Beslenme ve Diyetetik 2.Sınıf Öğrencileri Suşi Hazırlamayı Öğrendi
Beslenme ve Diyetetik 2.Sınıf Öğrencileri Suşi Hazırlamayı Öğrendi
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2.Sınıf öğrencileri, bölümün uygulama mutfağında Suşi yapmayı öğrendi.
Öğr. Gör. Ertan Uçar’ın Kitchen Training in Nutrition Science dersi kapsamında; Sancak Inflight Catering Uzakdoğu Mutfağı Danışmanı Executive Şef Micheal Leong ile bölüm öğrencilerinin bir araya geldiği etkinlikte, Uramaki, Futomaki, Hasomaki ve Nigiri olmak üzere dört çeşit Suşi hazırlandı.
Uzakdoğu Mutfak Kültürü hakkında detaylı bilgiler de öğrenen öğrenciler, kendi hazırladıkları Suşileri afiyetle yedi.