HABERLER
Türk Mutfağının Sağlıklı Tarifleri Mutfak Atölyesi Düzenlendi
Türk Mutfağının Sağlıklı Tarifleri Mutfak Atölyesi Düzenlendi
21-27 Mayıs tarihleri arasında ülkemizde ve tüm dünyada etkinliklerle kutlanan “Türk Mutfağı Haftası” kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümü tarafından “Türk Mutfağının Sağlıklı Tarifleri Mutfak Atölyesi Etkinliği” gerçekleştirildi.
Diyetisyen Gizem Eti’nin konuk olduğu etkinlikte Beslenme ve Diyetetik bölümü öğrencileri tarafından Glutensiz Kuru Dolma, Proteinli Sağlıklı Kısır ve Fit Un Helvası tarifleri hazırlandı.
Öğrencilerin yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleşen etkinlik, hazırlanan yiyeceklerin tadımı ve soru cevap bölümü sonrası fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Diyetisyen Gizem Eti’nin konuk olduğu etkinlikte Beslenme ve Diyetetik bölümü öğrencileri tarafından Glutensiz Kuru Dolma, Proteinli Sağlıklı Kısır ve Fit Un Helvası tarifleri hazırlandı.
Öğrencilerin yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleşen etkinlik, hazırlanan yiyeceklerin tadımı ve soru cevap bölümü sonrası fotoğraf çekimi ile sona erdi.