Anasayfa / Duyurular
Fen Edebiyat Fakültesi'nde Doçentlik Sınavı Yapıldı
Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Kim Fortuny 17.03.2014 tarihinde saat 10.00"da Yeni Yüzyıl Üniversitesi"nde Batı Dilleri ve Edebiyatları alanında yapılan doçentlik sınavında oybirliğiyle başarılı bulunmuş ve doçent olmuştur. Sınav jürisinde Okan Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi"nden Prof. Dr. Ayşe Dilek Erbora, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi"nden Prof. Dr. Atilla Silkü, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih, Coğrafya Fakültesi"nden Prof. Dr. Sema Ege, Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi"nden Prof. Dr. Burçin Erol ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi"nden Prof. Dr. Günseli İşçi görev almıştır. Doç. Dr. Kim Fortuny"yi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.